Köpevillkor och Användarvillkor

Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner och företag. Du godkänner att allt material är skyddat av upphovsrätten. Det är förbjudet att filma, fota eller kopiera material till dig själv eller till andra på din dator eller mobil. Även material som är nedladdningsbart får inte delas vidare med andra, det är ditt personliga material. Det är förbjudet att dela inloggning med någon annan, den är din personliga.

Priser
Alla priser är angivna i svenska kronor inklusive moms.

Kortbetalning via Stripe för din säkerhet
En av våra högsta prioriteringar är att skydda din ekonomiska och personliga information. Det är därför vi samarbetar med betalleverantör Stripe som automatiskt krypterar all känslig information som skickas mellan din dator och deras servrar. Vill du veta mer läs på deras hemsida www.stripe.com

Ångerrätt online kurser eller medlemskap
För privatpersoner gäller distansköplagen, vilket innebär att du från det att du anmält dig till och betalat för din kurs har rätt att ångra ditt köp inom en tidsperiod på 14 dagar. Om du under den tiden har påbörjat kursen och tagit del av material/kursavsnitt, kommer du att debiteras för det material som du har tagit del av.
Som företagare gäller inte distansköplagen d.v.s. du har ingen ångerrätt på online kurser eller medlemskap om inte annat är avtalat på enskild kurs köpsida.

Personuppgifter och sekretess
Vi följer dataskyddsförordningen (”GDPR”). Vi ser det som en självklarhet att varken sälja, handla eller hyra ut dina personliga uppgifter till andra och vi följer givetvis de regler som finns i dataskyddsförordningen. Enligt dataskyddsförordningen ska våra kunder få information om hur dennes personuppgifter behandlas vilket vi beskriver i dokumentet GDPR.

Förbehåll och reservationer
Vi informerar om olika sätt och metoder som kan ha en möjlighet att förbättra din hälsa och ditt mående. Generellt gäller råden personer som är friska. Personer som är sjuka och under vård av läkare bör alltid rådgöra med denna inför eventuella förändringar vad gäller kosten och hälsan.
Ansvaret för din hälsa och ditt mående ligger hos dig som individ och om du är osäker i samråd med din läkare. Vi tar inte någon ansvar för eventuella hälsoproblem som kan uppstå.